Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: The white parts almost disappear as my CRS grow up - why?

  1. #11
    Moderator silane's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Country
    Singapore
    Location
    Eastern
    Posts
    2,294
    Thanks
    19
    Thanked 236 Times in 192 Posts
    Images
    359

    Default

    You have to use img tag to the location of the image, like:


  2. #12
    Bracun
    Guest

    Default

    On the massage toolbox, use this button ,
    it will prompt out an window to request user to enter photo url.
    Insert the link and here they are:-








    James

  3. #13
    Regular
    Join Date
    Oct 2007
    Country
    Denmark
    Posts
    108
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    I swear I just did that! But of course I can't have, that would make no sense. How strange... But thanks for your help!
    When I did it, the little box came and I put in the link and in my message it then said [IMG]link[/IMG].

    I'll try again. My boyfriend just found out that I was using the wrong link Apparently, you can't just copy the link from the address bar... so now I know this too. This is where a rather lousy picture of my 54L shrimp tank should show up:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •