PDA

View Full Version : Bronze



gr81
6th Feb 2006, 02:49 AM
Is bronze poisonous for shrimps? Or Cu does not leach out?

Mischy
6th Feb 2006, 04:04 AM
Hello,

I think yes. But where do you need bronze?

regards, Mischy

gr81
6th Feb 2006, 04:55 AM
Hello,

I think yes. But where do you need bronze?

regards, Mischy
I need to rebuild external filter tubes. Some parts are metal. And this parts are available here only in copper, bronze, chrome(I am afraid only as cover) and maybe aluminium (not sure if what I need).
Also watter tubes here are from bronze, I think... (tubes are plastic, some metal parts)